5.7.08

We're off to see the wizard!

Op de vooravond van ons vertrek even een krabbeltje. Of het mogelijk is om stukjes te schrijven in München en Slovenië weten we nog niet, maar watch this space.
Alles is ingepakt (mja, uitgezocht en bij mij al ingepakt..) en de patio is al helemaal alleen voor Huub en de Fats. Morgenochtend om acht voor acht nemen we de trein van Drienerlo om een beetje op tijd (lees: waarschijnlijk een uur te vroeg) op Hengelo (OOOOOOOOOO) aan te komen. Dan begint de groooote reis naar München. Eén minuut voor negen vertrekt de internationale trein naar Berlijn waar wij op dat moment toch hopelijk inzitten. Om ongeveer half elf overstappen op Hannover en dan het laatste stuk naar München, waar we rond half vier aankomen. Op zoek naar een camping in de buurt (Thalkirchen, te bereiken met de U-bahn en maar 4 km van het centrum) waar ze vast nog wel een plekje hebben voor ons tentje. En dan zijn we waarschijnlijk wel moe genoeg om te eten en wat te hangen op de camping. De volgende dag ligt München aan onze voeten. Whooo! Tijd om bier en apfelschorle in de biergartens te drinken :)
Zo'n zin, ook al moeten we zo vroeg opstaan!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Poekie en DJ
We houden jullie space in de gaten en hopen toch af en toe een krabbeltje van jullie vakantiebelevenissen te mogen lezen.
Groeten van
Els en Toine