14.7.04

"What if it just keeps raining?" She thinks to herself

Tja, dan ga je de stad in.
Je zoekt een leuk lingerie-setje uit, want het is 6 maanden geleden dat je vriendje en jij samen waren en je was eigenlijk toch wel toe aan iets nieuws. Dan loop je de paskamer in.... en valt haast dood neer. De persoon voor je moet wel een marathon hebben gelopen, zo'n zweetlucht hangt er. Maar ja, nog langer wachten op een paskamer, daar heb je geen zin in. Op deze paskamer heb je al een kwartier staan wachten.
En dan.... past het niet. Het zit gewoon lelijk.. Lekker :(
Vervolgens ga je op stap voor een echt cadeautje. Je ziet iets leuks, maar het staat zo hoog. Sterker nog, je ziet het staan maar komt er met geen mogelijkheid bij. Je vraagt giechelend aan de persoon achter de kassa of hij je kan helpen, om vervolgens tot de conclusie te komen, bij de kassa staande, dat er iets essentieels in het doosje mist. Damn.
Vervolgens begint het te regenen. Je loopt naar de bushalte, want voor deze ene keer had je al voorzien dat het zou gaan gieten net als jij terug wilde gaan. Schuilend in het bushokje zie je je bus voorbijrijden, en je gaat er rennend achteraan. "Ja, ik zag je over het hoofd, sorry!" GRRR!

Ach ja, ik hoef in ieder geval een tijdje niet de stad in :P

Geen opmerkingen: