18.6.07

Eerste dagen!!

De eerste twee dagen waren uiteraard zeer vermoeiend: na de afscheidsborrel (en de verjaardag van Irma en Sietske) vertrokken we om een uur 's nachts richting Schiphol. Het bestuur van Scintilla had voor ons een mooie film gemaak en we kregen van hun een mooi linnen tasje met inhoud. Schiphol was vrij snel bereikt en na een half uur wachten mochten we inchecken: voor sommige mensen was dat de eerste keer, voor sommigen was het wat minder spannend :) Om zeven uur 's morgens mochten we boarden, nadat ik heel slim mijn horloge (staal) niet had afgedaan in de metaaldetector :S
Vlucht was voor mij vooral slaaaaaaaaap. Van de 7 uur en 45 minuten heb ik er ongeveer 7 slapend doorgebracht. Heel fijn want ik zat meteen in het Toronto-ritme. Het eerste wat de deden in Toronto was de bus missen, kijken naar een duo-rail-monorail en naar het hotel met de metro! (Whooo, metro!! wel twee lijnen.)
Leuke kamer: met zijn viertjes (de dames :)) in twee twee-persoonsbedden.
Toronto is een hele gave stad, met als hoogtepunt tot nu toe (we hebben expres de CNtower enzo laten zitten, want die gaan we later bekijken) The World's Biggest Bookstore..... KWIJL. Kwijl kwijl kwijl. Die gaan we vaker bezoeken ;) Later, als ik niet met die boeken hoef te sjouwen :P (He wel twee tweede-hands niet-Amber Zelazny's gekocht)
Avondeten in een keten die Swiss Chalet heette, waar ze voornamelijk Aziatisch personeel hadden en typische Amerikaanse gerechten op de kaart: gelukkig hadden ze een salade met kip en mandarijn en een pittige dressing. Na een lunch met meatball sub niet heel veel honger ;)
Naja, 's avonds hebben we eigenlijk vroeg ons bed opgezocht (we waren een beetje kapot) om de volgende dag om 7u15 op te staan om naar Niagara te rijden. Ontbijt (uiteraard pancakes ;)) was erg lekker :)
Niagara was op zich wel leuk, maar hééééééél erg toeristisch. Een straat leek wel van plastic te zijn gemaakt ofzo. Maja, na ons uurtje ronddolen en een lunch bij de Chinees (all you can eat, maar voornamelijk watermeloen naar binnen gewerkt en wat loempia's) zijn we dan naar de watervallen geweest. Best cool: een boottocht door de mist, wat dubbel score was omdat het eigenlijk al twee dagen rond de 27 graden is... Hoi lange broek. Hoi zonnebrand (niet voldoende gesmeerd met drie keer, eerste rode wangetjes zijn er al.. Ik draag een hoedje damnit!!) en dus vooral hoooooi ZWEET :(

De douche in het hostel was gelukkig wel erg verfrissend :) We gaan zo eten in het Casino en ik begin ook wel honger te krijgen :)

HET IS ECHT ZO GAAAAAAF!!!

1 opmerking:

Unknown zei

Zeker weer klamme handjes bij het vliegen, of niet? ;)